Na ovim mrežnim stranicama želimo Vam pokazati po čemu smo posebni, drugačiji od ostalih i što je to što bi Vama, Vašoj obitelji ili Vašoj tvrtki bio razlog suradnje s nama. Znajući da je kvalitetna usluga najbolja preporuka za naš konačni uspjeh, postavili smo sebi za cilj održavati visoke standarde što se tiče pružanja usluga opremanja poslovnih i stambenih objekata. U tom se smislu stalno usavršavamo, ulažemo u nove tehnologije, te koristimo najbolje materijale za izradu naših proizvoda. Svaki novi kupac ili klijent je važan kao što je to i zadržavanje i zadovoljavanje postojećih. To je naš cilj i misija. Stolarija TiIP utemeljena je 15.05.1995. godine i od tada stječemo iskustvo i znanje za ispunjavanje našeg cilja.

Kod nas možete naručiti: kuhinje, garderobne ormare, ugradbene ormare, kutne ormare stolove, pultove, regale, stalaže, zidne police, dnevne boravke, spavaće sobe, sobna vrata, kupaonski namještaj, uredski namještaj, te sav ostali namještaj u interijeru. Ormari, noćni ormarići, kreveti, toaletni stolići, komode i ostali namještaj stapamo s Vašim prostorom tako da su dimenzijama i stilom izvedbe u potpunosti kompatibilni. Posebno ističemo opremanje namještajem, hotelskih soba i turističkih apartmana, koje radimo već godinama.

U ponudi izvedbe izrade namještaja prema želji možete izabrati materijale i okove koji se koriste u izradi. Prije početka izrade u dogovoru s investitorom izrađujemo  projekt i 3D simulacija prostora. Namještaj koji izrađujemo u potpunosti prilagođavamo vašim zahtjevima.  Pritom koristimo kvalitetne vrste okova na kojima ostvarujete dodatne uštede, a koji vam omogućavaju funkcionalnost i veliku iskoristivost vašeg prostora. Velik izbor boja, lakova i dekora svih vrsta omogućiti će vam da odaberete željene nijanse boje koje najbolje odgovaraju Vašem domu. Sav namještaj izrađuje se u dekorima i bojama prema Vašem izboru.

 

Radni-prostor

Stolarija TiIP sav namještaj proizvodi u vlastitom, dobro opremljenom pogonu. Tako smo u mogućnosti odgovoriti na sve zahtjeve koje pred nas postavljaju naši klijenti.

Odgovori